PeltHout Service

PeltHout Service & Kwaliteit

Bezoek ook zeker onze toonzaal met de nieuwste trends van dressings, kasten, plafonds, laminaat en parket !!!

Wij beschikken over eigen vervoer met kraan en kunnen al uw bestelde goederen bij u thuis of op de werf leveren!

Wij zagen uw platen (MDF, Spaan, Melamine, enz.) voor u op maat met onze gespecialiseerde zaagmachine of bewerken de platen met onze vol-automatische CNC-machine. Bovendien kunnen we via het computerprogramma ARDIS uw zaagwerk volledig OPTIMALISEREN waardoor we een minimum aan overschot garanderen.

U komt langs met de genoteerde afmetingen, wij voeren ze in en versturen alles naar de zaagmachine. ARDIS zorgt voor de optimalisatie. Ook uw kasten op maat worden volledig uitgetekend zodat u vooraf kan zien wat u koopt. Het voordeel is dat dezelfde software ook onze machines aanstuurt!

Als professionele schrijnwerker, dakwerker, aannemer verdient u een professionele en snelle bediening. Daarom hebben wij een rechtstreekse telefoonlijn en aanspreekpartner voor de professional via 011/ 66 18 01.

Wij maken uw kasten volledig naar uw wens. U komt met een idee, foto of schets en wij werken uw kast of dressing helemaal uit en maken uw meubel op maat.

Melamineplaten kunnen afgeboord worden met melamine- of PVC kantlijst.

Met onze CNC-machine (computergestuurde freesmachine) kunnen wij onder andere volgende zaken aanbieden:

  • Frezen van deuren zodat ze plaatsklaar zijn voor de klant
  • Ronde of ovale panelen frezen
  • Rijboringen maken in meubelpanelen
  • Scharnieren frezen in deurkastjes
  • Werkbladverbindingen maken

Zagen en schaven van allerlei soorten massief hout.

Uw Tevredenheid is onze Passie !!

Uw behoefte staat centraal! Ons team is gedreven om al uw projecten mee te ondersteunen met raad en daad! Wij adviseren u, bezorgen u een scherpe prijsofferte en voeren vervolgens perfect uit. Ook onze aftersales service is top! Het verhaal stopt niet als de rekening betaald is, het stopt pas als u 100% tevreden bent!

Onze reactietijd is zeer kort, evenals de doorlooptijd in productie en de levertijd bij u op de werf !

Wij gaan prat op een uitstekende reputatie qua kwaliteit en zijn uiterst selectief in de keuze van de juiste producten en juiste leveranciers. Net zoals u streven wij daarin perfectie na met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. We zijn heus niet altijd de beste, maar we doen er alles aan om het wél te worden!

One stop shopping kan u bij ons letterlijk nemen. Wij hebben alles voor u onder één dak. U hoeft maar 1x langs te komen om volledig uitgerust aan uw klus te beginnen. Tijd is immers kostbaar.

Daag ons uit met uw project of met uw klus! Aarzel niet en contacteer ons:

PeltHout | 011/66.18.00 | info@pelthout.be      Wij staan voor u klaar!

Vragen aan PeltHout?  Productinfo of een offerte ?